Šokantan poraz Crne Gore u Jermeniji

Iako je Crna Gora vodila sa 2:0 na poluvremenu, iz Jerevana se vraća "praznih šaka", pošto je domaćin prvo izjednačio, a potom golom u 93. minutu osvojio sva tri boda.

Crna Gora je odlično otvorila meč, pa je do odmora napravila lepu prednost, golovima Damira Kojaševića i Stevana Jovetića.

Međutim, uporni domaćin je u nastavku meča stigao do spektakularne pobede. 

Prvo je Grigorjan u 50. minutu smanjio prednost Crne Gore na 1:2, potom je izjednačenje doneo Harojan u 74. minutu, a onda je, u trećem minutu sudijske nadoknade, Gazarjan doneo pobedu domaćinu.

Crna Gora, posle četiri odigrana kola, ima sedam bodova i druga je na tabeli u Grupi E, dok je Jermenija poslednja, a ovo su joj prvi bodovi u ovom kvalifikacionom ciklusu.

Danska je sa 4:1 na svom terenu pobedila Kazahstan, dok je Poljska na gostujućem terenu pobedila Rumuniju sa 3:0 i preuzela prvo mesto na tabeli. Golove je postigao Robert Levandovski u 83. minutu i prvom minutu sudijske nadoknade vremena.

Poljska je prva na tabeli u Grupi E sa 10 bodova, Crna Gora ima tri boda manje, a Danska je treća sa šest bodova. Rumunija na četvrtom mestu ima pet bodova, Jermenija tri, a Kazahstan na poslednjem mestu ima dva boda.  

Peprezentacija Engleske pobedila je na Vembliju Škotsku sa 3:0, u utakmici četvrtog kola Grupe F u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2018. godine.

Golove za Englesku postigli su Danijel Staridž u 24, Adam Lalana u 50. i Gari Kejhil u 61. minutu.

U ostalim utakmicama Slovenija je na gostujućem terenu pobedila Maltu golom Benjamina Verbića u 47. minutu, dok je Slovačka kao domaćin pobedila Litvaniju sa 4:0.

Engleska je prva na tabeli sa 10 bodova, a Slovenija ima dva boda manje. Slovačka na trećem mestu ima šest bodova, Litvanija je sakupila pet, Škotska četiri, dok je Malta bez bodova.

Nemačka je pobedila na gostujućem terenu San Marino sa 8:0, u Grupi C i ostvarila četvrtu pobedu.

Trostruki strelac bio je Serž Gnabri, u devetom, 58. i 71. minutu, a dva gola postigao je Jonas Hektor, u 32. i 65. Golove su postigli još Sam Kedira u sedmom i Kevin Foland u 86. minutu, dok je autogol postigao Matija Stefaneli u 82. minutu.

U ostalim utakmicama u grupi, Severna Irska je na svom terenu pobedila Azerbejdžan sa 4:0, a Češka je kao domaćin pobedila Norvešku sa 2:1.

Fudbaleri Francuske pobedili su na svovm terenu Švedsku sa 2:1 i zadržali prvo mesto na tabeli. Švedska je povela golom Emila Forsberga u 55. minutu, a izjednačio je Pol Pogba u 58. Pobedu "trikolorima" doneo je Dimitri Paje u 65. minutu.

Francuska je prva na tabeli sa 10 bodova, a Švedska je druga sa tri boda manje.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 16. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво