Toti propušta duel sa Juventusom

Kapiten fudbalera Rome Frančesko Toti neće igrati na gostovanju Juventusu u 10. kolu italijanske Serije A.

Roma, aktuelni vicešampion Italije, koji je izgubio na poslednje tri utakmice nacionalnog prvenstva, danas je saopštio da Toti ima bolove u kolenu koje je prošle sezone operisao.

Totijevo mesto u timu "vučice" mogao bi da zauzme Žulio Baptista, koji se oporavio od povrede butine.

Roma, međutim, nije jedina ekipa koja će imati kadrovskih problema pred utakmice 10. kola.

Trener Intera Žoze Morinjo izostavio je Adrijana iz tima za sutrašnje gostovanje poslednjeplasiranoj Ređini, pošto je brazilski napadač, kako su preneli lokjalni mediji, zakasnio na trening.

Adrijano nije igrao i u sredu na utakmici sa Fiorentinom, ali je tada bio izostavljen zbog provoda po noćnim klubovima.

Morinjo, čiji je tim posle dve utakmice bez pobede na četvrtom mestu na tabeli, neće moći da računa i na povređene "veziste" Estebana Kambijasa i Sulija Muntarija.

Vodeći Udineze će gostovati Đenovi, ali bez reprezentativnog napadača Italije Antonija Di Natalea, koji je povredio koleno u pobedi nad Katanijom od 2:0.

Nastup napadača Fiorentine Adrijana Mutua na utakmici sa domaćom Sijenom takođe je neizvestan zbog povrede. Fiorentina će igrati i bez drugog standardnog napadača Alberta Đilardina, koji je suspendovan.

Juventus i Milan su, sa druge strane, u potpuno drugačijoj situaciji.

Kapiten Juventusa Alesandro Del Pjero trebalo bi da se vrati u tim pošto se oporavio od udarca zbog kojeg je propustio pobedu nad Bolonjom od 2:1.

Ekipu bi trebalo da pojačaju i odbrambeni fudbaleri Nikola Legrotalja i Zdenjek Grigera, koji su se oporavili od manjih povreda.

Juventus, ipak, neće biti kompletan, pošto zbog povreda neće igrati golman Đanluiđi Bufon, fudbaler sredine terena Kristijan Pulsen i napadač David Trezege.

Trener Milana Karlo Ančeloti moći će da na utakmici sa vodećim Napolijem u tim vrati Ronaldinja, koji tvrdi da se oporavio od povrede kolena.

"Pokušaću da ubedim Ančelotija da sam spreman", kazao je brazilski napadač.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи