Читај ми!

Vučelić: Nismo naterali igrače da nose majice, ideja je njihova

Novi predsednik FK Partizan Milorad Vučelić izjavio je da uprava kluba nije dala nalog fudbalerima da na meč sa Voždovcem u 12. kolu Superlige izađu sa majicama sa likom ubijenog navijača Aleksandra Stankovića već je to bila ideja samog tima i Valerija Božinova.

"Božinov je jasno rekao da je njegova ideja i cele ekipe. Majice nisu pitanje za mene već za igrače. Niko nije nateran i nikakav nalog nije izdat iz uprave. Usledila je spontana reakcija zbog navijača koji je pet godina bodrio Partizan svaki meč", rekao je Vučelić novinarima posle izbora za predsednika crno-belih.

On je dodao da klub ne zna personalne kartone svojih navijača ni da li je Stanković bio osuđeni kriminalac.

"Uprava kluba izdala je čitulju zato što je on naš navijač i jer smo osetili potrebu. Optužen je da je napao Vazuru, ali je na sudu dokazano da je čist. Možda ima još mnogo osuđivanih navijača, mi to ne znamo. Nismo zavod za sporovođenje sankcija, postoje organi za to", poručio je Vučelić.

On je dodao da mu je dvostruko zadovoljstvo što je Skupština protekla u najboljem redu, ali i što je postavljen na čelnu funkciju.

"Ne smatram da sam ušao na 'mala' vrata, jer je bilo 33 delegata. Bio sam na mnogo funcija... Sve je to normalno, pa i srpske, crnogorske vlade slično rade. Cilj je finansijska konsolidacija kluba", ističe Vučelić.

On nije želeo da kaže koliki je trenutni dug kluba, ali dodao da nije narastao od dolaska sadašnje garniture u Partizan krajem prošle godine.

"Postoje određena dugovanja prema zaposlenima i sada ćemo na tome raditi. Tu je i projekat internata, već je sve spremljeno, ali je stvar usporena posle rane eliminacije iz Evrope, samim tim i prihoda", rekao je Vučelić i dodao da su svim "partizanovcima" otvorena vrata da pokažu ljubav prema klubu, uputivši tako poziv i opoziciji na čelu sa Nenadom Bjekovićem.

Vučelić je izabran za predsednika Partizana na Vanrednoj skupštini, posle dva neuspešna pokušaja u maju i septembru, a nasledio je Zorana Popovića, koji je otišao prošlog decembra.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво