Читај ми!

Vučelić: Konsolidacija, infrastruktura, modernizacija

Novi predsednik Fudbalskog kluba Partizan Milorad Vučelić rekao je da će nova uprava nastaviti proces finansijske konsolidacije kluba, da će unaprediti infrastrukturu kluba i modernizovati i konsolidovati organizaciju.

"Nastavićemo proces finansijske konsolidacije, nastavićemo sa sponzorskim ugovorima koje smo na početku doneli. Očekujemo podršku svih članova skupštine, kao i nadležnih u gradu, republici i Fudbalskom savezu Srbije", rekao je Vučelić posle izbora za predsednika kluba.

Skupština je izabrala novo rukovodstvo, tako da je Partizan osim predsednika dobio i novi Upravni odbor.

"Konsolidovaćemo i modernizovaćemo organizaciju. Izborićemo se za status stadiona, koji je nesumnjivo naš. Unapredićemo i 'Teleoptik', a treba da pristupimo i izgradnji internata, tako da oslonac bude na omladinskoj školi", rekao je Vučelić.

On je kazao da će se klub na terenu boriti da osvoji titulu i kup, ali da će se boriti sportski, a ne na neregularan način.

"Sve smo učinili na legalan i legitiman način, vrlo sam ponosan na to što smo kroz ovu krizu prošli jednoglasnim odlukama i što smo sačuvali autonomiju sportskog sektora. Partizan ne bira sportskog direktora i trenera, već Upravni odbor. Vrata su širom otvorena svima kojima je Partizan na srcu", rekao je Vučelić.

On je kazao da je nevoljno učestvovao u sukobima sa opozicijom i da se suočavao sa raznim napadima.

"Nikada nisu izricane uvrede. Ako su izrečene gorke reči, spreman sam da se izvinim za svaku. Ne očekujem ništa zauzvrat. Svim partizanovcima su vrata otvorena. Očekujem objedinjavanje snaga i prestanak specijalnog rata. Nemam iluzija da to može brzo da se završi. Napadaju se i osporavaju oni koji nešto čine. Pristupamo poslu sa tom nadom i s tim uverenjem i spremnošću da to učinimo. Mogu da kažem: živeo Partizan!", rekao je Vučelić.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
25° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара