Mančester silan protiv Fenerbahčea na Old Trafordu

Fudbaleri Mančester junajteda ubedljivo su na "Old Trafordu" savladali Fenerbahče sa 4:1 u meču trećeg kola Grupe A Lige Evrope. Dvostruki strelac za Junajted bio je Pol Pogba, po jedan gol postigli su Marsijal i Lingard. Utešni pogodak za goste postigao je Van Persi.

Junajted je na "Old Trafordu" do vođstva stigao u 31. minutu pogotkom Pola Pogbe iz jedanaesterca, da bi samo dva minuta kasnije Antoan Marsijal takođe iz penala povisio na 2:0.

Ekipa Žozea Morinja je u prvom minutu sudijske nadoknade vremena drugim golom Pogbe stigla do tri gola prednosti, a već u 48. minutu Džesi Lingard je povisio razliku na 4:0.

Bivši fudbaler Mančester junajteda Robin van Persi u 83. minutu je postigao jedini gol za Fenerbahče i tako postavio konačan rezultat.

U drugom meču Grupe A Fejenord je na svom terenu golom Nikolaja Jorgensena u 55. minutu pobedio Zorju.

Mančester i Fejenord posle tri utakmice imaju po šest bodova u Grupi A, Fenerbahče je treći s četiri, dok je Zorja poslednja, četvrta, s jednim.

Dandalk je u 52. minutu poveo protiv Zenita golom Robija Bensona, ali je ekipa iz Sankt Peterburga sredinom drugog poluvremena za samo šest minuta stigla do preokreta. Golove za Zenit postigli su Robert Mak u 71. minutu i Žulijano u 77. minutu.

Makabi iz Tel Aviva je takođe u gostima s 2:1 pobedio AZ Alkmar u drugom meču Grupe D.

Zenit je lider Grupe D sa devet bodova, a sledi ga Dandalk s četiri, te Makabi s tri, dok je AZ poslednji s jednim.

U Grupi B Olimpijakos je na svom terenu sa 4:1 pobedio Astanu, dok je Jang Bojs trijumfovao protiv APOEL-a s 3:1.

Roma je kod kuće vodila s 3:1 protiv Austrije Beč u Grupi E, ali su gosti u finišu stigli do izjednačenja, dok je u drugom meču Astra kao gost s 2:1 pobedila Vitoriju Plzenj.

Golove za italijansku ekipu postigli su Stefan el Šaravi u 19. i 34. minutu i Alesandro Florenci u 69.

S druge strane, golove za Austriju postigli su Rafael Holčauzer u 16, Dominik Prokop u 82. i Olarenvaju Kajode u 84. minutu.

Roma i Austrija imaju po četiri boda posle tri utakmice, dok Astra ima tri, a Vitorija dva u Grupi E.

U Grupi C Sent Etjen je s 1:0 pobedio Gabalu, a Majnc i Anderleht odigrali su nerešeno 1:1, dok je u Grupi F Genk s 2:0 bio bolji od Atletik Bilbaoa, a Rapid iz Beča i Sasuolo su remizirali 1:1.

Ovako je protekao meč na "Old Trafordu":

22.58 – Kraj meča, pobeda Mančestera nad Fenerbahčeom – 4:1.

22.48 – GOOOL! Fenerbahče postiže pogodak i smanjuje rezultat na 4:1. Sjajna akcija gostiju, a na pravom mestu je bio Robin van Persi.

22.39 – U 75. minutu, uz veliki aplauz sa tribina, teren je napustio Pol Pogba, koji je konačno pokazao zašto je doveden na "Old Traford".

22.13 – GOOOL! Katastrofa preti Fenerbahčeu, Džesi Lingard prelepim udarcem povećava prednost Mančestera na velikih 4:0.

22.00 – Rezultati ostalih mečeva na poluvremenu...

21.56 – Kraj prvog poluvremena na "Old Trafordu".

21.55 – GOOOL! Junajted vodi sa 3:0. Bomba Pola Pogbe, Demirel nemoćan!

21.42 – GOOOOL! Samo dva minuta kasnije sviran je novi penal za Mančester, koji nakon preciznog udarca Marsijala vodi sa 2:0.

21.39GOOOL! Pol Pogba precizan sa bele tačke, Junajted vodi sa 1:0.

21.05 – Počeo meč na "Old Trafordu" između Mančester junajteda i Fenerbahčea. Širom Evrope počeli i ostali dueli koji se igraju u ovom terminu.

20.58 – Prvi mečevi trećeg kola završeni su sledećim rezultatima:

19.51 – Rezultati na poluvremenima:

19.50 – Kolumbijac Muriljo čini sve da njegov Inter konačno stigne do tri boda (ili uopšte bodova)...

19.31 – Šahtjor ima dva gola prednosti protiv Genta, baš kao i Osmanlispor protiv Viljareala, odnosno Fiorentina protiv Slovana. Selta je preko Fontasa stigla do izjednačenja u duelu sa Ajaksom.

19.28 – Nešto manje od pola sata igre u prvim poluvremenima donelo je relativno mnogo golova. Panatinaikos (Ibarbo) vodi u Belgiji, dok Ajaks, možda i iznenađujuće, ima prednost u Vigu protiv Selte (Ziječ). Konjaspor vodi golom mladog Miloševića, fudbalera iz Bosne i Hercegovine, dok Šalke golom Konopljanke vodi u Krasnodaru. Fiorentina ima prednost protiv Slovana, a Nica protiv Salcburga. 

19.01 – Mečevi koji se igraju u prvom terminu su počeli...–

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво