Читај ми!

Muslin: Znamo šta se od nas očekuje u Moldaviji

Fudbalska reprezentacija Srbije je otputovala jutros u Kišinjev, gde je očekuje utakmica protiv Moldavije u 2. kolu kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Rusiji. Selektor Slavoljub Muslin je na put poveo ukupno 23 fudbalera, među kojima je i vezista Selte Nemanja Radoja, koji je naknadno dobio poziv, posle povrede Nemanje Maksimovića.

"Znamo šta nas očekuje, biće pun stadion, ali su naš igrači navikli na pritisak. Važno je da igramo na svom nivou, da osvojimo bodove. Nadam se da nas Moldavija neće iznenaditi", rekao je selektor Slavoljub Muslin novinarima na aerodromu "Nikola Tesla", pred poletanje.

Srbija će, posle nerešenog rezultata sa Irskom 2:2 početkom septembra, pokušati da zabeleži prvu pobedu u Grupi D kvalifikacija za Mundijal, koji će se 2018. godine održati u Rusiji.

Muslin je kazao da njegova ekipa ne sme da potceni rivala.

"Znamo da neće biti lako", kazao je Muslini i dodao da je tim za utakmicu "već sastavljen".

Muslin u Kišinjev vodi 20 igrača i tri golmana. Među njima je i fudbaler Selte Nemanja Radoja, koji je naknadno priključen ekipi, posle povrede Nemanje Maksimovića.

Maksimovića nema među putnicima, a od pozvanih igrača nisu tu ni Aleksandar Ignjovski, zbog stomačnog virusa i temperature, i Slobodan Rajković, koji je polomio nos.

Reprezentativci Srbije će večeras od 18 sati trenirati na stadionu "Zimbrua" u Kišinjevu, na kom će u četvrtak u 20.45 početi utakmica.

Ekipa će se u Srbiju vratiti u petak popodne, kada će nastaviti pripreme za duel sa Austrijom, koji će se igrati u nedelju od 20.45 na stadionu "Rajko Mitić" u Beogradu.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво