Radoja: Mnogo mi znači poziv, nadam se da ću da ispunim očekivanja

Srbija nije Argentina (ovo deluje dovoljno logično samo po sebi, ali opet, vredi ponoviti) i teško je videti kako sebi može da dozvoli da ima fudbalera u najjačoj ligi sveta – koji tamo igra sa mnogo uspeha – a da on ne bude deo nacionalnog tima. Međutim, usled povrede Nemanje Maksimovića, na put u Kišinjev će ipak ići Nemanja Radoja, fudbaler Selte.

„Pozvao sam Nemanju Radoju umesto Nemanje Maksimovića, koji je povredio članak i na njega neću moći da računam za utakmicu sa Moldavijom", rekao je selektor Slavoljub Muslin.

Vezista tima iz Viga, koji sa velikim uspehom vodi Eduardo Berizo, jedan od najpoznatijih učenika legendarnog Marsela Bijelse, nekada je nosio dres novosadske Vojvodine.

"Mnogo mi znači poziv koji sam dobio od selektora Muslina i nadam se da ću da ispunim njegova očekivanja. Imamo dve veoma važne utakmice u kojima želimo da ostvarimo pobede i uveren sam da imamo kvalitet da to učinimo", rekao je Radoja.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво