Venger kandidat za selektora Engleske?

Menadžer Arsenala Arsen Venger mogao bi da nasledi Sema Alardajsa na funkciji selektora Engleske.

Kako prenosi Dejli mejl, čelnici FA Engleske rado bi iskoristili činjenicu da Vengeru na kraju sezone ističe ugovor sa Arsenalom, na čijoj klupi sedi pune dve decenije.

Francuski stručnjak ranije je izjavio da je "Engleska njegova druga domovina i da ne bi imao ništa protiv da jednog dana bude selektor".

To praktično znači da bi Venger ili odmah preuzeo mesto selektora uz dozvolu Arsenala ili bi Engelska ima privremenog menadžera do kraja sezone.

Alardajs je sinoć podneo ostavku, nakon samo 67 dana na funkciji, pošto se našao u središtu korupcijskog skandala zbog optužbi da je menadžerima nudio savete oko transfera fudbalera i zauzvrat dobio 400.000 funti, kako bi oni izbegli "pravilo treće strane".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 11. мај 2024.
15° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара