Bunjevčević: Svako nosi teret svoje odluke

Potpredsednik Fudbalskog saveza Srbije (FSS) Goran Bunjevčević rekao je da ga boli odluka Vojvodine da ne dozvoli svojim igračima da putuju u Katar.

"Odluka je bila na samoj Vojvodini. Lično sam razgovarao sa predsednikom kluba i trenerom i imao sam uverenje da će sve biti u redu. Boli me jer sam bio uveren da će biti drugačije", rekao je Bunjevčević.

Selektor Srbije Slavoljub Muslin vodiće u četvrtak ekipu sastavljenu od igrača iz Superlige na prijateljskoj utakmici protiv Katara u Dohi.

Svi pozvani su dobili dozvolu klubova da putuju u Katar, osim četvorice fudbalera Vojvodine Filipa Malbašića, Bogdana Planića, Novicu Maksimovića i Aleksandra Paločevića.

Poziv su dobila petorica fudbalera Vojvodine, a samo je Vladimir Kovačević dobio dozvolu da ide u Katar. Iz novosadskog kluba je obrazloženo da su oni lakše povređeni i da nije preporučljivo da putuju.

Bunjevčević je kazao da se na tu odluku više ne treba osvrtati, jer je to izbor kluba.

"Ne treba se osvrtati, to je njihov izbor, njihovo pravo i želimo im puno sreće. Ta odluka nije išla u našu korist. Svi će moći da procene gde se nalazi odnos prema reprezentaciji u ovom momentu", kazao je Bunjevčević.

Potpredsednik FSS-a je naveo da nema vremena da se o tome više razmišlja, jer Srbiju čeka važna utakmica u Kataru, a potom i važne kvalifikacione protiv Moldavije i Austrije.

"Svako nosi svoj teret odluke", rekao je Bunjevčević.

Umesto četvorice fudbalera Vojvodine, u Katar će putovati Marko Gobeljić iz Napretka iz Kruševca, Jovan Đokić iz Javora i Nikola Stanković iz niškog Radničkog.

Ekipa će u sredu putovati u Dohu, gde će u četvrtak od 18.00 po srednjoevropskom vremenu igrati prijateljsku utakmicu protiv reprezentacije Katara.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 10. мај 2024.
13° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара