Читај ми!

Gameiro: Tražila me Barselona, ali sam se odlučio za Atletiko

Francuski fudbaler Kevin Gameiro rekao je da je mogao da pređe u Barselonu, ali da se ipak odlučio za Atletiko Madrid. Gameiro je posle tri godine provedene u Sevilji letos prešao u Atletiko, iako su mediji u Španiji uveliko spekulisali da će preći u španskog prvaka.

Francuski napadač je razrešio dileme medija i rekao da je sam hteo da pređe u Atletiko.

"Postojala je mogućnost da pređem u Barselonu, ali meni je u glavi bilo jasno da želim da idem u Atletiko", rekao je Gameiro za radio Kadena Kope, a preneo sajt Gol.

On je kazao da bi mu bilo teško da dođe do minuta za igranje pored Lionela Mesija, Nejmara i Luisa Suaresa, koji igraju na njegovoj poziciji. Gamero je rekao i da veruje da više odgovara Atletiku.

"El Čolo (trener Dijego Simeone) me pozvao telefonom i rekao mi je da hoće Dijega Kostu, ali da je to jako teško, kao i da sam ja druga opcija. Sada sam u Madridu i to je najvažnije", rekao je Gameiro.

Atletiko je neporažen ove sezone i trenutno treći na tabeli Primere, sa dva boda manje od lidera Real Madrida.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво