Mihina Granata bolja od Rome, 250. gol u Seriji A za Frančeska Totija

Fudbaleri Torina pobedili su Romu na svom stadionu sa 3:1, u šestom kolu italijanske Serije A. Milan odoleo u Firenci (0:0).

Golove za ekipu koju vodi srpski trener Siniša Mihajlović postigli su Andrea Beloti u osmom i Jago Falke, koji je ne tako davno igrao za "đalorosije" iz prestonice, u 53. iz penala i 65. minutu.

Strelac za Romu bio je kapiten Frančesko Toti iz penala u 55. minutu. Ovo je bio 250. pogodak koji je Toti postigao u najjačem rangu italijanskog fudbala.

Srpski fudbaleri Adem Ljajić i Saša Lukić bili su na klupi u timu Torina.

Fudbaleri Lacija pobedili su na svom stadionu Empoli sa 2:0. Strelci su bili Balde Keita i Senad Lulić.

Srpski fudbaler Sergej Milinković-Savić igrao je celu utakmicu za Lacio, dok je Filip Đorđević bio na klupi. Dušan Basta je povređen.

Lacio je peti na tabeli sa deset bodova, koliko imaju i Roma, Kjevo i Bolonja.

Bolonja je igrala 1:1 sa Interom u Milanu. Gosti su vodili golom Matije Destra, a bod domaćinu doneo je Ivan Perišić.

Đenova je imala prednost od 1:0 protiv Peskare na svom terenu, ali je potom ostala sa dva igrača manje, zbog crvenih kartona Ednilsona i Gorana Pandeva, pa su gosti u finišu utakmice izjednačili preko Reja Manaja.

Sasuolo je golom Gregorija Defrela pobedio Udineze sa 1:0.

U poslednjem meču dana, u Firenci su se sastali Fiorentina i Milan.

Domaćin je bio opasniji rival, ali je meč završen rezultatom 0:0. Najbolju priliku na meču propustio je Josip Iličić, koji nije iskoristio jedanaesterac u 23. minutu meča.

U subotu su odigrana dva meča: Palermo - Juventus 0:1 i Kjevo - Napoli 0:2. U ponedeljak igraju Krotone i Atalanta, odnosno Kaljari i Sampdorija.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи