Doglas neće igrati protiv Barse – povredio je gluteus, spavajući!

Doglas Pereira se nije naigrao u Barseloni. Došao je iz Sao Paula 2014. godine i sakupio tek par (nekompletnih uglavnom) utakmica. Sada ga, pomalo bizarna, svakako komična povreda sprečava da igra protiv Blaugrane u prvenstvenom meču...

Pereira je na pozajmici u Sportingu iz Hihona. Njegov tim u subotu igra sa Barselonom, a u timu sa stadiona "El Molinon", na pozajmici desnog beka, projektovan je bio da igra upravo Brazilac. Ali, avaj...

Herardo Ruis, fizioterapeut Sportinga, saopštio je da je Doglas sam sebi naneo povredu gluteus maksimusa tako što je spavao u nezgodnom položaju u klupskom autobusu na povratku tima sa gostovanja u Vigu.

Doglas je stigao iz Sao Paula za otprilike pet miliona evra. Odigrao je oko 380 minuta za ekipu sa stadiona "Kamp nou" u dve sezone, menjajući Danija Alvesa po potrebi.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво