Atletiko odneo bod sa Nou Kampa, remi Reala

Barselona i Atletiko Madrid odigrali su bez pobednika 1:1 u derbiju petog kola Primere. Fudbaleri Real Madrida odigrali su kod kuće 1:1 sa Viljarealom i to im je bio prvi prvenstveni meč ove sezone u kome nisu pobedili.

Derbi utakmica petog kola španske Primere završena je bez pobednika, pošto su Barselona i Atletiko igrali 1:1.

Domaći su imali prednost od finiša prvog poluvremena, kada je Ivan Rakitić iskoristio centaršut Inijeste i glavom savladao Oblaka.

U nastavku, gosti su zaigrali kudikamo ofanzivnije, a bod ekipi Dijega Simeonea doneo je rezervista Korea u 61. minutu meča.

Samo nekoliko minuta ranije, Mesi je morao da napusti igru zbog povrede. 

Real je ostao na prvom mestu na tabeli, iako prvi put ove sezone nije slavio u šampionatu Španije, odigravši sa Viljarealom 1:1 na svom terenu. 

Gosti su poveli u nadoknadi vremena prvog poluvremena, golom Bruna iz penala, koji je dosuđen zato što je Serhio Ramos igrao rukom.

Štoper Madriđana iskupio se za to već u 48. minutu, kada je glavom doneo Realu izjednačenje.

Madriđani su dominirali i stvarali šanse, ali su bili neprecizni, a i golman Viljareala Serhio Asenho bio je jako raspoložen.

U prvoj utakmici igranoj u sredu, Selta je kod kuće pobedila Sporting Hihon 2:1 i tako ostvarila prvi trijumf u sezoni.

Real je ostao prvi na tabeli sa 13 bodova, dva više od Sevilje i tri više od Barselone. Atletiko je na četvrtom mestu sa devet osvojenih bodova.

Viljareal je i dalje neporažen i trenutno je peti sa devet bodova, jednim više od Atletiko Madrida.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво