Читај ми!

Terzić: Uveren sam da Petković ne misli tako

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić rekao je da ništa loše ne misli o Iliji Petkoviću i da je uveren da legendarni fudbaler "ne misli to što je napisano", pošto je optužio funkcionera crveno-belih da "odavno pravi nesagledivu štetu srpskom fudbalu".

"O Iliji Petkoviću mislim sve najbolje i kao treneru i kao čoveku. Ništa loše o njemu ne mogu da kažem. Uveren sam da ne misli to što je napisano", rekao je Terzić u izjavi dostavljenoj medijima.

Bivši reprezentativac i selektor Ilija Petković je optužio Terzića da je "sahranio jedan klub", misleći na OFK Beograd, koji je u teškoj situaciji i ispao je u drugu ligu.

"Čovek koji je već sahranio jedan klub i koji svojom bahatošću godinama u fudbalu sve podređuje samo svom džepu i interesu, žali što reprezentacija nije poligon za prodaju igrača?! Zbog njega i njegove privatne menadžerske gerile koja godinama naše mlade igrače prodaju kao belo roblje, srpski fudbal trpi nesagledivu štetu", rekao je Petković.

On je naveo da je "taj funkcioner na sva usta" prvo obećavao Ligu šampiona, a zatim i Ligu Evropa. Crvena zvezda je ove sezone ubedljivo izgubila u dvomeču baraža za Ligu šampiona od bugarskog Ludogoreca, a u baražu za Ligu Evropa od italijanskog Sasuola. Crveno-beli tako i 10. uzastopnu sezonu ne igraju u grupnoj fazi evropskog takmičenja.

"Svojom suludom politikom dovođenja preskupih stranaca polutana obmanuo je navijače i doživeo debakl. Sve vreme je, prvo posle jedne, a onda i druge eliminacije, ćutao, ali kada se prodaju igrači, onda je on najglasniji. I sada mu treba alibi za gomilu onih njegovih igrača koji u zemlji Srbiji primaju po 500.000 evra, a ne vrede ni petinu tog novca. Strašno je, uostalom, kada čujem izjavu brojnih navijača našeg najvećeg kluba koji kažu 'Sramota me što je taj čovek funkcioner mog kluba'. Takvi ljudi su kancer srpskog fudbala, a on odavno već pravi nesagledivu štetu, još od vremena kada je angažovao prvog stranog selektora. I tada samo zbog svojih privatnih menadžerskih kombinacija", rekao je Petković.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 29. март 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво