Sikimiću tri meseca suspenzije, Marko Nikolić plaća 200.000

Fudbaler Crvene zvezde Predrag Sikimić dobio je tri meseca suspenzije zbog crvenog kartona protiv Novog Pazara, dok će trener Partizana Marko Nikolić morati da plati 200.000 dinara zbog isključenja na meču sa Radom u 7. kolu Super lige.

Sikimić je dobio oštru kaznu jer je nehotice nogom udario u lice golmana Mladena Živkovića, koji je zadobio teške povrede jagodične kosti.

Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije otvorila je postupak posle događaja na meču u Novom Pazaru, kada su domaći navijači izazvali prekid od skoro 20 minuta posle ubacivanja stolica i "topovskih udara" prema klupi Crvene zvezde.

Zbog komentara na račun sudija kažnjeni su generalni sekretar Novog Pazara Senad Hadžifejzović sa 30.000 i igrač Rada Milan Ćulum sa 25.000 dinara.

Trener Partizana Marko Nikolić kažnjen je novčano sa 200.000 dinara zbog isključenja na meču protiv Rada.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво