Najskuplji srpski fudbaler konačno prešao u Napoli

Defanzivac Nikola Maksimović postao je najskuplji srpski fudbaler svih vremena, pošto je konačno sklopljen transfer u Napoli za ukupno 29 miliona evra, prenosi brojni italijanski mediji.

Skaj Italija navodi da je dogovor Torina i Napolija dogovoren večeras.

U transfer je obuhvaćen vezista Napolitanaca Marko Valdifijori, procenjen na 3,5 miliona evra, dok će preostali iznos biti isplaćen za Maksimovića.

Maksimović je na taj način srušio rekorde Save Miloševića, Nemanje Matića Lazara Markovića, čiji su transferi koštali 25 miliona evra.

Bivši fudbaler Crvene zvezde potpisaće petogodišnji ugovor vredan ukupno šest miliona evra.

On prethodne dve nedelje nije želeo da trenira sa timom jer je Torino odbio ponudu Napolija, ali je na kraju popustio predsednik Urgano Kairo.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво