Radovićev povratak u Legiju, Šaranov blizu odlaska, moguć jedan novi igrač u Humskoj

Dosadašnji fudbaler Partizana Miroslav Radović potpisao je dvogodišnji ugovor sa Legijom iz Varšave, saopštio je beogradski klub.

Kako se navodi u saopštenju na klupskom sajtu, Radović je potpisao dvogodišnji ugovor, uz mogućnost produženja na još godinu dana.

Radović se tako vratio u Legiju, za koju je sa mnogo uspeha igrao od 2006. do 2015. godine. On je proglašen za najboljeg stranog igrača u istoriji Legije i nalazi se na osmom mestu klupske liste strelaca.

Radović je letos iz ljubljanske Olimpije došao u Partizan, za koji je odigrao devet utakmica i postigao dva gola, a dva dana pre završetka prelaznog roka odlučio je da prihvati ponudu Legije, koja će ove sezone igrati u grupnoj fazi Lige šampiona.

Partizan nije naveo vrednost transfera.

Sportski direktor Partizana Ivica Iliev, u izjavi Tanjugu, istakao je da je i Bojan Šaranov blizu odlaska (azerbejdžanski Karabag, učesnik Lige Evrope), ali i da u klubu razmatraju dolazak još jednog fudbalera.

"Postoji mogućnost da dovedemo još jednog igrača, ali hteo bih da budem zagonetan. Ne bih da otkrivam poziciju, ali Božinov nije taj koji odlazi", rekao je Iliev.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво