Sikimić: Danas mi je rođendan, a jedina želja mi je da ozdraviš

Čelnici Crvene zvezde i fudbaler Predrag Sikimić posetili su povređenog golmana Novog Pazara Mladena Živkovića.

Fudbaler crveno-belih Predrag Sikimić je u pokušaju da dođe do lopte snažno šutnuo u glavu golmana Mladena Živkovića i povredio ga. Napadač crveno-belih je zbog tog neopreznog starta dobio crveni karton.

Sikimić je u društvu predsednika Crvene zvezde Svetozara Mijailovića i čelnika kluba Mome Gacića posetio Živkovića. Oni su mu poželeli brz oporavak i tom prilikom mu je napadač crveno-belih doneo na poklon dres i ikonu.

"Danas mi je rođendan i veruj mi imam samo jednu želju – da što pre staneš na gol. Mnogo mi je žao. Veruj da nije bilo ni najmanje namere i oprosti. Ovo mi se prvi put desilo u karijeri", rekao je Sikimić povređenom Živkoviću.

Golman Novog Pazara i pored ozbiljne povrede nije izgubio optimizam.

"Niko nije srećan zbog ovoga, ali takve stvari se dešavaju i preživljavaju u sportu. Ne zameram Predragu i nadam se da ću se što pre vratiti na gol", kazao je Živković.

Sikimić je dodao da će redovno obilaziti Živkovića u bolnici.

"Znamo se još iz vremena dok smo zajedno 'gurali' u Smederevu, kada nije bilo ni plate. Žao bi mi bilo u svakom slučaju, ali ovako mi je još žalije. Ne zanima me kolika će kazna biti. Neka bude koliko god treba, važno je da ti što pre ozdraviš", rekao je Sikimić.

Živković ima višestruke prelome jagodične kosti, a polomljen mu je i nos.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво