Šta da uradite kada izađete ispred golmana? Pa salto, naravno...

Kolorado je poznat po predivnoj prirodi i liberalnoj kulturi (legalizovanoj marihuani). Fudbal, u ovim krajevima poznat kao soker, nije neophodno popularna zanimacija u ovim krajevima, pomislio bi neko. Pomislio bi - i pogrešio. Fudbal je najpopularniji sport u starosnoj kategoriji između 14 i 29 godina, i tako je već izvesno vreme. Kada je tako, nije neobično da se pronađe i jedan ovakav biser...

Na srednjoškolskoj utakmici, između Kolumbajn Rebelsa i Tander Ridž Grizlisa, mladi napadač Dilan Pričet-Etner našao se u prilici, ali i u dilemi. Izašao je sam ispred golmana Grizlisa, ali je ovaj, delovalo je, bio u mnogo boljoj poziciji da pokupi loptu ili, makar, uđe u šut i tako spreči gol.

Kako nijedan od njih dvojice nije hteo da popusti ili uspori, delovalo je da je sudar neminovan. Ali onda je Pričet-Etner izveo puni salto, preskočio golmana i dočekao se na noge. Na kraju je samo loptu poslao u praznu mrežu.

Nažalost, pre nego što je mogao da proslavi svoje impresivno dostignuće, dosuđen je ofsajd.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи