Remi Hofenhajma i Lajpciga, Herta bolja od Frajburga

Fudbaleri Hofenhajma i Lajpciga odigrali su nerešeno 2:2 u poslednjoj utakmici prvog kola nemačke Bundeslige. Prethodno, Herta je u Berlinu savladala Frajburg sa 2:1.

U prvom poluvremenu na meču između Hofenhajma i ambicioznog novajlije u Bundesligi nije bilo golova, a potom je usledio više nego uzbudljiv drugi deo igre.

Hofenhajm je poveo u 55. minutu golom Lukasa Rupa, ali je samo tri minuta kasnije izjednačio Dominik Kajser. Mark Ut je u 83. minutu ponovo doneo prednost Hofenhajmu, ali je Marsel Zabicer u 90. minutu pogodio za konačnih 2:2.

U narednom, drugom kolu, Hofenhajm gostuje Majncu, dok Lajpcig dočekuje Borusiju Dortmund.

Uzbudljivo je bilo i u Berlinu, gde je Herta savladala Frajburg sa 2:1.

Domaći su poveli golom Daride u 62. minutu. Gosti su do izjednačenja stigli u trećem  minutu nadoknade preko Hoflera. Ipak, da bodovi ostanu u Berlinu postarao se Šajber u poslednjim sekundama igre.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво