Interu i Romi po bod, silan Mihin Torino

U utakmici drugog kola Serije A, fudbaleri Intera i Palerma odigrali su nerešeno 1:1 u Milanu. Roma nije slavila na Sardiniji - 2:2 sa Kaljarijem. Torino Siniše Mihajlovića sa 5:1 savladao Bolonju.

Inter je tako i dalje bez pobede na startu nove sezone, pošto je u prvom kolu izgubio od Kjeva, a isti skor ima i Palermo.

Palermo je poveo golom Andree Rispolija u 48. minutu, a izjednačenje i bod Interu doneo je Mauro Ikardi u 72. minutu.

Inter u narednom kolu, 11. septembra, igra protiv Peskare u gostima, dok Palermo dočekuje Napoli.

Fudbaleri Rome i Kaljarija odigrali su nerešeno 2:2.

Roma je, posle pobede nad Udinezeom od 4:0, upisala remi, pa je sa četiri boda peta na tabeli. Kaljariju je ovo prvi bod u novoj sezoni i trenutno je na 16. mestu.

Prednost Romi doneo je Dijego Peroti u šestom minutu, a na 2:0 povisio je Kevin Strotman u 46. minutu. Međutim, Kaljari je do kraja meča uspeo da izjednači i osvoji bod.

Prvo je Marko Borijelo smanjio na 2:1 u 56. minutu, da bi Marko Sau dva minuta pre kraja utakmice postavio konačan rezultat.

Fudbaleri Sasuola su sa 2:1 pobedili Peskaru i sa šest bodova su drugi na tabeli Serije A.

Golove za Sasuolo postigli su Greguar Defrel u 38. i Domeniko Berardi u 67. minutu, dok je jedni strelac za Peskaru bio Rej Manaj u 81. minutu.

Šest bodova posle prva dva kola imaju i Đenova, koja je večeras sa 3:1 pobedila Krotone u gostima, kao i Sampdorija koja je sa 2:1 bila bolja od Atalante.

Torino je upisao prvu pobedu u novoj sezoni, pošto je pobedio Bolonju sa 5:1, uz tri gola Andree Belotija.

Prvi trijumf zabeležila je i Fiorentina, koja je sa 1:0 savladala Kjevo, a jedni gol na meču postigao je Karlos Sančes.

Fudbaleri Udinezea su na svom terenu pobedili Empoli sa 2:0. I Udinezeu je ovo prva pobeda u šampionatu, dok je Empoli i dalje bez bodova. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи