Читај ми!

Milan, Sporting i Šalke u poteri za Markovićem

Fudbaler Liverpula Lazar Marković definitivno će napustiti klub u finišu letnjeg prelaznog roka, jer je menadžer Jirgen Klop procenio da mu nije potreban.

Liverpul Eho, inače veoma blizak klubu sa Enfilda, navodi da Marković na stolu ima tri ponude - Milana, lisabonskog Sportinga i Šalkea.

Postoji i mogućnost da srpski fudbaler u drugi tim prvo pređe na pozajmicu, uz pravo otkupa na kraju sezone.

Marković nije bio ni u protokolu u prve dve utakmice u Premijer ligi protiv Arsenala i Barnlija, kao i u Liga Kupu na gostovanju nižerazrednom Barton Albionu.

On je član Liverpula od 2014. godine kada je došao kao veliko pojačanje iz Benfike, ali se nije najbolje snašao u Engleskoj.

Bivši krilni fudbaler Partizana prošlu sezonu proveo je u Fenerbahčeu.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво