Remi bez golova AZ-a i Vojvodine u Alkmaru

Dvomeč je bio rešen i pre druge te druge polovine. AZ je slavio u Novom Sadu sa 3:0 protiv Vojvodine, što je duel na AFAS stadionu učinilo formalnošću – i to ne previše dinamičnom ili uzbudljivom formalnošću.

Fudbaleri Vojvodine nisu se plasirali u Ligu Evropa, pošto su u Holandiji u revanš utakmici plej-ofa protiv AZ Alkmara igrali bez golova i nisu uspeli da nadoknade prošlonedeljni poraz od 3:0 u Novom Sadu.

Holanđani su posao završili pre sedam dana na "Karađorđu", pa se u drugom meču, barem je takav utisak ostavio ovaj tim, i nisu previše trudili da stignu do prednosti. I pored toga, ekipa koju je Partizan dva puta savladao u grupnoj fazi Evropa lige (pa još u sastavu koji je bio jači za dva u to vreme i ponajbolja igrača) kontrolisala je meč svih 90 minuta.

Domaćini su imali dve dobre šanse za postizanje gola, koje nisu iskoristili, dok Novosađani nisu ozbiljnije ugrozili gol protivnika.

Tako je Vojvodina drugu godinu zaredom u kvalifikacijama za Ligu Evrope stala na poslednjoj prepreci.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 19. март 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво