Читај ми!

Robi Kin se oprašta, ne igra u Beogradu

Najbolji strelac u istoriji fudbalske reprezentacije Irske Robi Kin oprostiće se od nacionalnog tima na prijateljskom meču protiv Omana 31. avgusta, saopštio je Fudbalski savez Irske. Kin neće igrati u Beogradu u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo. Meč između Srbije i Irske igra se 5. seotembra na stadionu Rajko Mitić.

Kin, nekadašnji fudbaler Koventrija, Intera, Totenhema, Liverpula, Lidsa i Seltika našao se na spisku selektora Martina O' Nila za mečeve sa Omanom i Srbijom na startu kvalifikacija za Mundijal u Rusiji, ali neće putovati u Beograd.

Kin, koji trenutno igra za LA Galaksi, za reprezentaciju je odigrao 145 utakmica, postigao 67 golova i ucecstvovao na dva Evropska (2002, 2016) i jednom Svetskom prvenstvu (2002).

Najpoznatija imena koja će doći u Beograd su Šejn Long (Sautempton), Džonatan Valters (Stouk), Džon Ošej (Sanderlend), Robi Brejdi (Norič)...

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 29. март 2024.
23° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво