Ronaldo: Prošla sezona najbolja u karijeri

Kristijano Ronaldo rekao je da mu je prošla sezona bila najbolja u karijeri, pošto je osvojio Ligu šampiona sa Real Madridom i Evropsko prvenstva sa reprezentacijom Portugalije.

"To je bila sezona u kojoj je bilo po malo od svega. Nismo dobro počeli, odnosno nismo počeli onako kako smo hteli, ali na kraju se sve dobro završilo. Mislim da su se dolaskom (Zinedina) Zidana u Real mnoge stvari u ekipi popravile. Uspeli smo da osvojimo Ligu šampiona, a ja sam bio najbolji strelac, pa mi je to bila jedna od najboljih sezona u karijeri", rekao je Ronaldo.

Ronaldo je jedan od kandidata za najboljeg igrača Evrope za prošlu sezonu, a nominovani su i njegov saigrač Garet Bejl i napadač Atletiko Madrida Antoan Grizman.

"U pogledu osvajanja trofeja, prošla sezona je bila sigurno najbolja u mojoj karijeri. Posle osvajanja Lige šampiona, osvajanjem Evropskog prvenstva sa Portugalijom završio sam izuzetnu godinu. Što se tiče trofeja, nisam imao bolju sezonu. Uspeli smo da osvojimo dva najvažnija trofeja", rekao je Ronaldo.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи