Popijte kriglu piva sa... Bilom Šenklijem!

Bil Šenkli, osim toga što je autor jednog od najčuvenijih fudbalskih citata, jeste i tvorac modernog Liverpula, kao i uspeha i evropskih titula od 1977. do 1984. godine (uz, naravno, Boba Pejzlija i Džoa Fegana). Škot je najznačajniji lik u istoriji kluba sa Enfilda, a kao takav zauzima posebno mesto u miliona srca njegovih navijača. Svaki od njih, sada, može da popije piće sa njim.

Iako je preminuo pre 35 godina, navijači Liverpula imaju prilika da popiju piće sa legendarnim Bilom Šenklijem zahvaljujući neobičnoj (neki bi rekli i blago neprijatnoj) atrakciji u lokalnom pabu.

Nedavno otvoreni Šenkli hotel u Liverpulu instalirao je specijalni hologram Bila Šenklija, sa kojim navijači mogu da razgovaraju. Nešto slično, ukoliko je poređenje uopšte na mestu, viđa se često u svetu muzike. Tako je, recimo, Tupak Šakur (u vidu holograma, razume se) pevao na koncertu pre par godina.

Čitav projekat finansira Kris Karlin, Šenklijev unuk.

To što je Šenkli bio poznat kao osoba koja se uvek i po svaku cenu uzdržavala od konzumiranja alkohola, kao da malo koga zanima...

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
25° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи