Dragović je novi šraf u defanzivnoj mašineriji Rodžera Šmita

Rodžer Šmit jedan je od najprogresivnijih trenera na planeti. Njegovi timovi, prvo Red Bul Salcburg a sada i Bajer iz Leverkuzena, prezentuju neke vrlo radikalne (a tako i zanimljive) taktičke principe. Sada je deo ovog crveno-crnog spektakla postao i Aleksandar Dragović.

Austrijski reprezentativac srpskog porekla, Aleksandar Dragović, prešao je iz ukrajinskog Dinama u nemački Bajern iz Levekuzena, prenose austrijski mediji.

Jedan od najboljih odbrambenih fudbalera Evrope potpisao je petogodišnji ugovor sa poznatim nemaćkim timom.

Taj ugovor je, kako prenosi austrijska štampa, vredan 20 miliona evra.

Dragoviću se ostvarila i želja da već u ovoj sezoni igra u Ligi šampiona, pošto je njegov novi klub izborio direktan plasman, osvojivši treće mesto u nemačkoj Bundesligi prošle sezone.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 06. мај 2024.
17° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара