Božović: Najvažnije je da smo pobedili

Trener Crvene zvezde Miodrag Božović smatra da je za njegovu ekipu najvažnije bilo da osvoji tri boda u Lučanima kako bi se popravila atmosfera u timu posle poraza od Ludogoreca.

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su Mladost u Lučanima sa 4:2 u utakmici trećeg kola Super lige Srbije.

"Mislim da smo golove primili vrlo naivno i da smo mogli da ih primimo još. Ali, najvažnije je bilo da posle eliminacije iz kvalifikacija za Ligu šampiona osvojimo tri boda i da malo podignemo atmosferu u ekipi", rekao je Božović nakon meča.

Dva gola za Zvezdu postigao je Ugo Vijeira, a po jedan Zoran Rendulić i Marko Poletanović. Mihajlo Ristić se nije upisao u strelce, ali je zabeležio dve asistencije.

"Bilo mu je vrlo teško, imao je protiv sebe sjajnog i brzog igrača Jovanovića, ali ima vremena i prostora za napredak", rekao je Božović.

Crveno-beli i dalje imaju problema u odbrani, a Božović je naveo da je teško naći pojačanja.

"Teško je pojačavati se, jer se pojačavamo igračima koji nemaju obeštećenje i koji su slobodni, a teško je naći takve", rekao je Božović.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво