Читај ми!

Porto protiv Rome, Ludogorec na Viktoriju Plzenj

Fudbaleri Rome će u poslednjem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona igrati protiv Porta, odlučeno je žrebom u Nionu.

Fudbaleri Ludogoreca sastaće sa Viktorijom iz Plzenja u četvrtom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, dok će zagrebački Dinamo igrati sa Salcburgom.

U istoj stazi šampiona, varšavska Legija imala je najviše sreće jer je izvukla irski Dandalk, dok je duel Kopenhagena i APOEL-a možda najizjednačeniji po kvalitetu timova.

Drugi put, u stazi pratilaca, derbi runde biće meč između Porta i Rome, Mančester Siti igraće sa Steauom, a interesantno biće i u sudaru Viljareala i Monaka.

Kompletni parovi plej-ofa za Ligu šampiona: Ludogorec - Viktorija Plzenj, Seltik - Hapoel Ber Ševa, Kopenhagen - APOEL, Dandalk - Legija Varšava, Dinamo Zagreb - Salcburg
Steaua Bukurešt - Mančester siti, Porto - Roma, Ajaks - Rostov, Jang Bojs - Borusija Menhengladbah i Viljareal - Monako.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 08. мај 2024.
17° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара