Voša ispustila pobedu, odluka pada u Belorusiji

U prvom meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope, Vojvodina i Dinamo iz Minska odigrali nerešeno 1:1 u Novom Sadu.

Novosađani su proputili veliku priliku da večeras naprave solidnu zalihu pred revanš, jer su propustili nekoliko veoma dobrih prilika za postizanje gola, a na kraju su čak ispustili i minimalnu prednost.

Vojvodina je svih 90 minuta bila mnogo bolja, nadigrala je protivnika, ali to nije materijalizovala i dovela je sebe u situaciju da strepi pred revanš.

Veliku terensku nadmoć srpski superligaš je kruniso golom u 29. minutu, kada je Siniša Babić primio loptu na ivici ofsajda, sam krenuo prema golu i sigurno savladao
Ignjatovića.

Izabranici Nenada Lalatovića su i posle vođstva nastavili da napadaju i činilo se da je neizbežno da postignu i drugi pogodak, ali se to nije desilo.

Kako to obično biva, na kraju su kažnjeni za promašaje, pošto je u 83. minutu Jevgen Budnik fantastičnim udarcem iz voleja matirao Kordića.

Na stadionu Karađorđe u Novom Sadu bilo je oko devet hiljada gledalaca, od čega 20-ak navijača beloruskog kluba, koji su nekoliko puta dobili aplauz domaće publike zbog skandiranja "Kosovo je Srbija". 

Revanš je na programu za sedam dana u Belorusiji.

Ovako je protekao meč:

21.55 - Kraj.

21.42 - GOOOL! Budnik donosi izjednačenje gostima i Minska.

20.46 - Poluvreme.

20.44 - Babić je još jednom zatresao mrežu, ali iz ofsajda, pa je gol poništen.

20.30 - GOOOL! Siniša Babić je postigao gol za vođstvo Vojvodine.

20.00 - Počeo je meč u Novom Sadu.

19.30 - Sastavi timova. Vojvodina: Kordić, Miletić, Kovačević, Puškarić, Antić, Maksimović, Paločević, Malbašić, Meleg, Babić, Trujić. Dinamo: Ignjatović, Habovda, Nojok, Sverčinski, Ostruk, Bikov, Koritko, Rotković, Žukovski, El Monir, Kontsevoj.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво