Lalatović: Nismo bez šansi protiv Dinama

Trener fudbalera Vojvodine Nenad Lalatović rekao je da je njegova ekipa spremna za dvomeč sa Dinamom iz Minska i da veruje da ima šanse za prolaz u četvrto kolo kvalifikacija za Ligu Evrope.

"Očekuje nas težak i neizvestan dvomeč sa Dinamom iz Minska. To je tim koji ima kvalitet, što dokazuje poslednjih nekoliko godina konstantnim učešćima u kvalifikacijama i igranjem u grupnoj fazi Lige Evrope", rekao je Lalatović.

Fudbaleri Vojvodine sutra dočekuju Dinamo iz Minska u prvoj utakmici trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope. Utakmica se igra na stadionu "Karađorđe" od 20.00.

"O protivniku smo dobili dovoljno podataka, tako da ćemo spremiti odgovarajuću taktiku za sutrašnji meč. To je dobro uigran tim, sa nekoliko sjajnih pojedinaca. Posebno im je dobra kontra i polukontra. Mi se nećemo zaletati. Bićemo strpljivi. Pobednik dvomeča verovatno neće biti odlučen sutra", rekao je Lalatović.

Trener Vojvodine naveo je njegova ekipa "nije bez šansi" u okršaju sa Dinamom.

"Mislim da nismo bez šansi u ovom okršaju. Moja ekipa je spremna. Nemamo kažnjenih igrača. Očekujemo veliki broj naših navijača, koji će nam svakako biti važni u ovom duelu", rekao je Lalatović.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи