Stojanov: Slabo, ali bilo je tako i protiv Partizana pa smo prošli

Golman Ludogoreca Vladislav Stojanov smatra da remi protiv Crvene zvezde (2:2) na svom terenu nije loš rezultat i podsetio je da je slično bilo protiv Partizana, pa je njegov tim prošao dalje u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

"Slab ishod za nas, ali moglo je i gore da bude da smo izgubili. Svi prave greške, da njih nema ne bi bilo ni golova. Zvezda je iskoristila naše greške, ali ništa nije gotovo, postoji revanš u Beogradu i idemo na pobedu", rekao je Stojanov posle utakmice.

Stojanov se prisetio duela sa Partizanom pre dve godine, kada je Ludogorec posle remija bez golova u Razgradu, odigrao 2:2 u Beogradu i eliminisao crno-bele zbog golova u gostima.

"Znamo da neće biti lako u Srbiji, ali smo i sa Partizanom remizirali kod kuće, a onda i prošli. Nadam se će Zvezdu ovaj rezultat opustiti, neka misle srpski fudbaleri da su se plasirali dalje... Verujem da ćemo ispraviti stvari", poručio je Stojanov.

Brazilac Žonatan Kafu, strelac prvog gola na meču, izjavio je da je Ludogorec ispustio trijumf protiv Crvene zvezde.

"Propustili smo da pobedimo, prvo poluvreme smo odlično odigrali, ali smo u nastavak ušli opuštenije. Kao što smo u Razgradu dali dva gola, tako možemo i u Beogradu. Ne kažem to samo zbog optimizma, Crvena zvezda je dobar tim, ali mi znamo našu snagu i imamo moć da nadoknadimo propušteno", zaključio je Kafu.

Revanš meč trećeg kola kvalikacija za Ligu šampiona između Crvene zvezde i Ludogoreca igra se sledećeg utorka.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво