Ljajić: Odmah sam prihvatio poziv Torina, nisam se dvoumio

Adem Ljajić je istakao da se nije dvoumio oko prelaska u Torino i da je pristao na transfer na prvi poziv kluba čiju ekipu trenira Siniša Mihajlović.

"Na prvi poziv Torina sam odmah odgovorio da želim da dođem. Razgovarao sam o tome sa svojom porodicom i odluka je postala konačna", rekao je Ljajić za klupski sajt.

Ljajić je nedavno prešao u Torino iz Rome, iako su mediji navodili da srpski reprezentativac ne želi u taj klub i da odugovlači.

Čak je i njegov saigrač iz reprezentacije Nenad Tomović kazao da je Ljajićeva želja bila da mu se pridruži u Fiorentini.

Ipak, Ljajić je potpisao ugovor sa Torinom, klubom u kom će ga trenirati Siniša Mihajlović, koji ga je izbacio iz reprezentacije dok je bio selektor jer igrač nije želeo da peva himnu Srbije.

"Veoma dobro poznajem Mihajlovića, sa kojim sam sarađivao u Fiorentini i reprezentaciji Srbije, tako da imamo dobar odnos. On je osoba koja u lice govori ono što misli, a ja sam isti kao on", naveo je Ljajić na predstavljanju u Torinu.

Ljajić je zahvalio predsedniku kluba Urbanu Kairu koji je, kako je naveo fudbaler, snažno želeo da ga dovede.

"Znam da mogu mnogo da pružim ovom timu ako budem bio u dobroj formi. Sviđaju mi se klubovi gde postoji veliki pritisak i ljudi očekuju važne rezultate. Ne plašim se", rekao je Ljajić.

Nekadašnjem fudbaleru Partizana će Torino biti četvrti klub u Italiji, posle Fiorentine, Rome i Intera, u kome je proveo prošlu sezonu.

Što se tiče samog takmičenja za "bikove", Siniša Mihajlović je rekao da njegov klub ima težak raspored u Seriji A i da mu nije prijatno što će sezonu početi u gostima.

"Uvek je teško da se u julu komentariše raspored utakmica. Moraćemo da počnemo jako jer nas već od petog kola čeka niz teških mečeva", rekao je Mihajlović italijanskim medijima.

Mihajlovićeva ekipa će sezonu početi u gostima protiv Milana, kluba koji je Mihajlović vodio pre nego što je preuzeo Torino.

"Nadao sam se da ćemo prvu utakmicu igrati na svom stadionu, pošto sam video da je Torino prošlu sezonu počeo u gostima. Iznenađen sam, samim tim što je Milan jak tim", kazao je srpski trener.

Utakmice prvog kola italijanskog prvenstva igraće se 20. i 21. avgusta.

Mihajlović je dobio otkaz u Milanu u aprilu. Tada ga je zamenio Kristijan Broki, koji je u međuvremenu zamenjen Vinčencom Montelom.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
22° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се