Đuričić: Sampdorija je savršen izbor za mene

Mladi srpski fudbaler Filip Đuričić rekao je da je Sampdorija pravi izbor za njega i da mu je čast što će igrati u Seriji A, za koju je rekao da je jedna od najboljih na svetu.

"Srećan sam što sam konačno ovde. Mislim da je Sampdorija savršen izbor za mene. To je klub sa velikom istorijom, koji igra u jednoj od najboljih liga na svetu", rekao je Đuričić za klupsku televiziju Sampdorije.

Đuričić je u petak došao u Sampdoriju na jednogodišnju pozajmicu iz portugalske Benfike, a italijanski klub će na kraju sezone imati pravo da otkupi njegov ugovor.

Ovaj 24-godišnji ofanzivni vezni fudbaler je kazao da mu se dopada što Sampdorija ima relativno mladog trenera Marka Đampaola, sa čijim je radom upoznat.

On u intervjuu nije želeo mnogo da govori o sebi. Rekao je da će pustiti navijačima da sude o njegovim igrama kada budu videli šta ume.

"Došao sam da pomognem timu da ostvari ciljeve u predstojećoj sezoni. Naravno, voleo bih da igram što je više moguće, da dajem golove, asistiram, ali je rezultat ekipe u prvom planu", kazao je Đuričić i dodao da će uvek pružati maksimum na terenu.

Đuričić je profesionalnu karijeru počeo u Radničkom iz Obrenovca, odakle je otišao u Herenven, a potom u Benfiku. Igrao je na pozajmicama u Majncu, Sautemptonu i Anderlehtu.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво