Mojs se vratio na Ostrvo, preuzeo "crne mačke"

Dejvida Mojs je postao novi trener Sanderlenda, dan pošto je Sem Olerdajs napustio taj fudbalski klub i preuzeo reprezentaciju Engleske.

"Mojs je u svakom slučaju bio naša prva opcija i drago mi je što smo uspeli da ga dovedemo. Imaćemo fantastičnu priliku da ove sezone konačno uradimo nešto više", rekao je predsednik kluba Elis Šort britanskim medijima.

Mojs je potpisao četvorogodišnji ugovor sa Sanderlendom, klubom koji je prošle sezone uspeo da izbori opstanak u engleskom prvenstvu.

On je sa uspehom vodio Everton čak 11 sezona, a 2013. godine je napustio ekipu u preuzeo Mančester junajted, kada je Aleks Ferguson otišao u penziju. Ipak, nije se dugo zadržao u novom klubu posle serije razočaravajućih rezultata.

Trener iz Škotske je potom preuzeo Real Sosijedad u Španiji, ali je dobio otkaz novembra prošle godine posle lošeg početka sezone.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво