Rodriges: Ostajem da se borim za mesto u Realu

Fudbaler Reala Hames Rodriges nema nameru da napusti Madrid, već želi da se izbori za mesto u startnoj postavi.

Kolumbijac je zapao u drugi plan u svojoj drugoj sezonu u Realu, pošto ga Zinedin Zidan ne vidi među 11 najboljih u formaciji 4-3-3 jer prednost u veznom redu imaju Kasemiro, Toni Kros i Luka Modrić.

"Boriću se da izborim bolju poziciju i to mi je san. Ostaću u Realu i biću uspešan. Ne znam da li su u klub stigle ponude za mene, ali ne želim da idem", rekao je Rodriges za špansku Marku.

Zidan je saopštio 25-godišnjem fudbaleru da na početku sezone neće promeniti njegov status i da razmisli o odlasku, posle interesovanja Pari Sen Žermena i Mančester Junajteda.

Rodriges je u Real došao posle sjajnih igara na Svetskom prvenstvu 2014. godine u Brazilu, kada je klub platio čak 80 miliona evra Monaku.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво