Читај ми!

Partizan protiv Zaglebja otvara sezonu

Fudbaleri Partizana igraju protiv poljske ekipe Zaglebje, prvu utakmicu drugog kola kvalifikacija za Ligu Evropa. Meč se igra na stadionu u Humskoj od 20.15 časova. Vojvodina od 20.00 časova igra protiv velške ekipe Konas Ki, dok se Čukarički sastaje sa Mađarskim Videotonom.

Partizan će danas na svom stadionu dočekati poljske Zaglebje u prvom meču drugog kola kvalifikacija za Ligu Evropa.

Trener fudbalera Partizana Ivan Tomić rekao je da ne očekuje da će prva utakmica protiv poljskog Zaglebja rešiti ovaj dvomeč drugog kola kvalifikacija za Ligu Evropa.

"Žreb nam nije bio naklonjen, pošto smo vrlo rano dobili protivnika te snage. Ne želimo da očajavamo, prilazimo im maksimalno ozbiljno. Ne želimo ni da ih precenimo, ni da ih potcenimo. Ne očekujem da će sutrašnja utakmica rešiti plasman dalje. Nadam se da će doći što više navijača, i pored toga što je grad prazan, i da ćemo se svi zajedno potruditi da napravimo što bolju atmosferu, a mi na terenu ćemo pokazati da želimo da igramo, kao i uvek, odgovorno i hrabro", rekao je Tomić novinarima u Beogradu.

Trener Partizana ocenio je da je poljska ekipa u prednosti jer dugo igra zajedno.

Trener Zaglebja Pjotr Stokovjec rekao je da se njegova ekipa ne pribojava Partizana i da je u Beograd doputovala sa željom da se nadigrava s crno-belima u drugom kolu kvalifikacija za Ligu Evropa.

"Nama ne klecaju kolena od Partizana. Mi smo ovde došli da se borimo i da pokažemo kako znamo da igramo. Kao što je naša reprezentacija pokazala na EP da kako se igra i bori, tako i mi želimo ovde. U tome vidimo našu šansu. Dve godine sam sa ovim timom, vrlo dobro znam šta možemo... Voleo bih da pobedimo ako je to ikako moguće", rekao je Stokovjec.

Zaglebje je ovu sezonu počeo u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evropa, u kom je eliminisao bugarsku Slaviju iz Sofije, dok crno-beli sutra igraju prvi takmičarski meč u sezoni.

Prva utakmica drugog kola između Partizana i Zaglebja igraće se od 20.15 na stadionu u Humskoj. 

Druga naša dva predstavnika u Ligi Evropa, Vojvodina od 20.00 časova igra protiv velške ekipe Konas Ki, dok se Čukarički sastaje sa Mađarskim Videotonom, u prvim mečevima drugog kola kvalifikacija.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво