Читај ми!

Lešnjak: Očekujem težak meč, ali i povoljan rezultat

Trener fudbalera Čukaričkog Milan Lešnjak rekao je da njegova ekipa spremna dočekuje početak nove sezone i dodao da očekuje povoljan rezultat protiv kazahstanskog Ordabasija na startu kvalifikacija za Ligu Evropa. Meč se igra u četvrtak od 20.30 na Banovom brdu. Trener Ordabasija: Čeka nas težak zadatak.

"Ordabasi je kvalitetna ekipa, sa kvalitetnim pojedincima, koji su sposobni da reše duele u situacijama jedan na jedan. Ipak, na nama je da nametnemo ritam na sredini terena od početka. U svakom slučaju, očekujem težak meč, ali i povoljan rezultat", rekao je Lešnjak novinarima na stadionu Čukaričkog.

Fudbaleri Čukaričkog sutra počinju novu sezonu utakmicom prvog kola kvalifikacija za Ligu Evropa protiv Ordabasija. Meč je na programu od 20.30 na Banovom brdu.

"Oni su možda u prednosti jer im je prvenstvo u toku, pa im je forma na višem nivou, ali mi imamo prednost domaćeg terena. Jače strane su im prekid i, kao što sam rekao, situacije jedan na jedan, pogotovo na krilima", naveo je Lešnjak.

On je dodao da su svi igrači spremni za sutrašnji meč, osim od ranije povređenog Petra Bojića.

"Ostale su mi samo nejasnoće na dve pozicije, nisam 100 odsto siguran ko će igrati na tim pozicijama", dodao je on.

Na pitanje novinara da li će novi napadač Beko Fofana igrati na sutrašnjem meču, Lešnjak je rekao da će sigurno naći svoje mesto među 18 igrača. "Spreman je za ono zašta nam je potreban", rekao je Lešnjak.

Golman Čukaričkog Nemanja Stevanović rekao je da je najvažnije da njegova ekipa sutra ne primi gol.

"Očekuje nas jako teška utakmica i dobar protivnik. Sutra neće biti kraj jer igramo dvomeč sa njima, ali najbitnije je da ne primimo gol i da pokušamo da postignemo što više... Sutrašanja utakmica je jako bitna, jer ove godine želimo da postignemo što više u Evropi", rekao je Stevanović.

Novinare je zanimalo i da li su tačni medijski navodi da će preći u Partizan.

"Ne razmišljam o Partizanu, ne razmišljam uopšte o tome. Ja sam igrač Čukaričkog i dalje i razmišljam samo o sutrašnjoj veoma bitnoj utakmici", rekao je Stevanović.

Trener Ordabasija: Čeka nas težak zadatak

Trener kazahstanskog Ordabasija Bahtijar Bajseitov rekao je da njegova ekipa ove sezone želi da obraduje svoje navijače rezultatima u Ligi Evropa, ali je istakao da ih čeka težak zadatak protiv fudbalera Čukaričkog.

"Želimo da obradujemo naše navijače, jer prošle sezone nismo imali sreće. Takve su nam ambicije. Želimo da prođemo ovu fazu, ali zadatak će biti težak, kako zbog puta, tako i zbog samog kvaliteta Čukaričkog", rekao je Bajseitov novinarima na stadionu na Banovom Brdu.

"Već sam bio ovde, gledao sam utakmicu Čukaričkog kada je igrao protiv Borca iz Čačka, a ja sam došao da pratim Srđana Vujakliju. Tada sam video kakav potencijal ima ova ekipa", rekao je Bajseitov.

"Nismo došli da se branimo, uvek igramo otvoreno. Možda jeste naša prednost to što se revaš igra kod nas, pa tako možemo da u slučaju dobrog rezultata taktiziramo u revanšu... Očekujem tešku utakmicu i veliku borbu", rekao je Bajseitov.

I fudbaler Aleksandar Sinčević je rekao da njegovu ekipu očekuje težak zadatak protiv Čukaričkog.

"Očekuje nas težak zadatak, znamo da igramo protiv mlade ekipe, ali tehnički veoma dobro obučene. Siguran da će svako od igrača dati 120 odsto da opravda očekivanja trenera i verujem da ćemo tako daći do povoljnog rezultata... Naša prednost može da bude to jer nam od marta traje prvenstvo i dobrom smo ritmu, dok je Čukarički tek izašao iz priprema", rekao je on.

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво