Читај ми!

Nova pobeda Zvezde, savladana i ukrajinska Zorja

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su ukrajinsku Zorju iz Luganjska sa 3:1, u prijateljskoj utakmici na pripremama u Sloveniji. Poletanović: Znači mi prvenac, biće ih još

Zorja je povela u četvrtom minutu preko Viktora Paula, a preokrenuli su Aleksandar Katai u 43, Predrag Sikimić u 77. iz penala i Marko Poletanović u 78.

Zvezda je počela sa Tomasom Fibelom, Andrijom Lukovićem, Milošem Cvetkovićem, kao i igračima koji su bili standardni u prošloj sezoni. Taj tim se mučio protiv fizički jačeg rivala u prvom poluvremenu, ali je taj deo ipak završen nerešeno.

Trener Miodrag Božović je sredinom drugog poluvremena zamenio ceo tim, koji je golom Sikimića iz penala, a potom i lepim pogotkom novajlije Poletanovića, koji je snažno šutirao u gornji desni ugao sa 25 metara, preokrenuo i zabeležio treću pobedu u predsezoni.

Crveno-beli su do sada tokom priprema pobedili Hajduk iz Beške sa 10:1 i Borac iz Starčeva sa 7:0.

Naredni prijateljski susret, Zvezda će igrati 5. jula protiv Volina, takođe u Krškom. Zvezda će sezonu početi 12. jula, kada će gostovati Valeti ili Toršavnu u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.

Poletanović: Znači mi prvenac, biće ih još

Fudbaler Crvene zvezde Marko Poletanović izjavio je da mu mnogo znači gol na debiju. On je obeležio duel sa Ukrajincima u Krškom pošto je postigao lep gol sa više od 20 metara.

"Najbitnije je da smo pobedili zbog samopouzdanja. Bilo je veoma teško u prvom poluvremenu zbog vrućine. Mnogo mi znači gol u prvom meču, nadam se da će ih biti još", rekao je Poletanović beogradskim izveštačima na pripremama.

Poletanović je nedavno došao u redove prvaka Srbije na jednogodišnju pozajmicu iz Genta, prošlosezonskog učesnika Lige šampiona.

"Drugačije se radi u Zvezdi, više sa loptom, dok je u Belgiji bilo mnogo trčanja, čak 20 kilometara dnevno smo znali da odradimo. Kod trenera Božovića se dobro radi i svakim danom se sve više uigravamo", poručio je bivši đak Vojvodine.

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво