Real ima metu broj jedan ovog leta – i to je N'Golo Kante

Fudbaler Lestera N'Golo Kante prioritet je Real Madrida u letnjem prelaznom roku, prenosi "Marka".

Kako se navodi, dovođenje 25-godišnjeg veziste jedan je od primarnih zahteva koji je trener Zinedin Zidan postavio pred upravu. Francuski trener želi da dodatno ojača konkurenciju na sredini terena, pošto je Brazilac Kasemiro u ovom trenutku jedini pravi zadnji vezni.

Otkupna klauzula za francuskog fudbalera, koji trenutno brani boje reprezentacije na Evropskom prvenstvu, iznosi 25 miliona evra i, kako "Marka" navodi, uprava madridskog kluba smatra da je to razumna cena za Kantea.

Tokom karijere Kante je nastupao za Bolonj i Kaen, iz kog je u avgustu 2015. godine stigao u Lester za sumu od 8 miliona evra.

Francuz malijskog porekla je za "lisice" upisao 40 nastupa, postigao je jedan pogodak i bio jedan od najvažnijih igrača prilikom šokantnog osvajanje prve titule prvaka Engleske u istoriji Lestera.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво