Ruiz stigao u Zvezdu: Liga šampiona važnija od novca!

Kostarikanski fudbaler Džon Hairo Ruiz potpisao je trogodišnji ugovor sa Crvenom zvezdom i poručio da je glavni razlog dolaska ambicija kluba da uđe u Ligu šampiona.

Doskorašnji krilni napadač Dnjepra na stadionu Rajko Mitić predstavljen je kao najveće pojačanje do sada i zadužio dres sa brojem sedam.

"Srećan sam što sam postao igrač Zvezde. Došao sam u veliki klub, znam da je beležio velike uspehe u prošlosti. Svideo mi se projekat kluba i priče o Ligi šampiona, u potpunosti se uklapam", rekao je Ruiz, koji za reprezentaciju Kostarike odigrao četiri meča i dao jedan gol.

On je dodao da je dobio odlične utiske o klubu i poručio da je odbio finansijski jaku ponudu turskog Kajzerija.

"Ne osećam pritisak u ovako velikom klubu, znam da su velika očekivanja. Daću sve od sebe da pomognem", naveo je bivši fudbaler Deportivo Saprise, Muskrona, Ostendea i Lila.

Ruiz je istakao da veruje da će mu partije u Crvenoj zvezdi pomoći da se vrati u nacionalni tim.

"Trenutno ne razmišljam previše o tome, ali se nadam da poziv neće izostati", rekao je Ruiz i kratko se osvrnuo na karijeru u Lilu kada je trenirao sa Edenom Azarom, Dmitrijem Pajeom, Džoom Kolom...

"Oni su mi mnogo promenili mentalitet i sada i ja razmišljam pobednički. Naučio sam da mnogo napornije radim i treniram".

Poslovni direktor Stefan Pantović izjavio je da je Zvezda dovela veliko pojačanje.

"Imao je još ponuda, ostali klubovi pričali su o novcu. To nam je rekao njegov menadžer", istakao je Pantović, uz konstataciju da klub minimalizuje rizik kako bi se izbegli finansijski problemi i plate igračima bile redovne.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво