Ljajić odbio Mihajlovića, ne želi u Torino

Fudbaler Rome Adem Ljajić odbio je ponudu Torina, uprkos insistiranju trenera Siniše Mihajlovića na njegovom dovođenju, prenosi list "Tutosport".

Ljajić je odbacio 1,3 miliona evra od "bikova", ali i obnovu ugovora sa rimskim klubom, koji je sada u nezavidnoj poziciji jer srpskom fudbaleru narednog leta ističe ugovor i mora sada da ga proda kako bi zaradio.

Kako se navodi, Mihajlović je obavio nekoliko razgovora sa Ljajićem, pokušao da ga ubedi i neće odustati sve dok ne dođe do njegovog potpisa.

Ljajić je prošlu sezonu proveo na pozajmici u Interu, ali "nerazuri" nisu iskoristili otkupnu klauzulu i morao je da se vrati u Rim.

Karijeru je počeo u Partizanu, a 2013. godine prešao je u Seriju A, prvo u Fiorentinu, a potom u Romu.

Za reprezentaciju Srbije odigrao je 20 utakmica i dao tri gola.

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво