Mesi: Ovo je kraj, umorio sam se!

Najbolji argentinski fudbaler Lionel Mesi, posle četvrtog izgubljenog finala sa reprezentacijom, izjavio je da su umor i veliko razočaranje razlozi povlačenja iz nacionalnog tima.

Argentina je u finalu Kopa Amerika poražena od Čilea posle penala 4:2 (0:0), a upravo je Mesi bio jedan od tragičara jer je promašio i posle toga saopštio da završava reprezentativnu karijeru u 29. godini.

"Odluku sam već doneo i to je to. Mnogo sam se umorio i trenutno se tako osećam. Veoma sam tužan posle novog poraza. Razmišljao sam u svlačionici i doneo odluku da je kraj. Igrao sam četiri finala i nije ovo za mene. Pokušao sam da budem šampion sa Argentinom, ali nisam uspeo", rekao je Mesi posle 133 utakmice i rekordnih 55 golova za Argentinu.

Njegov saigrač Serhio Aguero izjavio je da još nekoliko igrača razmišlja da se povučce, ali nije konkretno rekao na koga misli.

"Postoji još nekoliko igrača koji razmatraju da li da nastave da igraju za reprezentaciju. Ovo je najgora svlačionica čiji sam deo. Osećaj je gori nego posle poraza od Nemačke u finalu Svetskog prvenstva u Brazilu", poručio je napadač Mančester Sitija. 

Број коментара 9

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи