Читај ми!

Fofana novi napadač Čukaričkog

Doskorašnji fudbaler Partizana Ismail Beko Fofana pojačao je napad Čukaričkog, potvrdio je Tanjugu sportski direktor Vladimir Matijašević.

Fudbaler iz Obale Slonovače potpisao je dvogodišnji ugovor sa klubom sa Banovog brda i odmah se stavio na raspolaganje treneru Milanu Lešnjaku.

Ovaj 27-godišnji napadač pokušaće da u narednoj sezoni odmeni prvog strelca Andriju Pavlovića, koji je otišao u Kopenhagen.

Fofana je prošle sedmice raskinuo ugovor sa Partizanom i oprostio dug kluba od 20.000 evra. On je član Partizana bio dve godine, a postigao je osam golova na 21 utakmici.

Sportski direktor Čukaričkog Vladimir Matijašević rekao je da će Fofana dobiti šansu i da je na njemu da se dokaže.

"Fofana ima veliku želju za dokazivanjem. Smatra da nije imao odgovarajuću šansu u Partizanu. Verujemo da ima dovoljno kvaliteta za to što je potrebno Čukaričkom, ali je na njemu da iskoristi svaku priliku koju dobije", rekao je Matijašević za klupski sajt.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво