Teri: Sa Konteom ćemo se ponovo boriti za trofeje

Kapiten Čelsija Džon Teri rekao je da njegov tim mora da izvuče pouke iz ove sezone, kako bi naredne mogao da se vrati na pravi put i ponovo se bori za trofeje.

Čelsi je ove sezone završio na 10. mestu Premijer lige sa 50 osvojenih bodova, ali Teri ističe da će se tim predvođen novim menadžerom Antonijom Konteom, naredne godine boriti za trofeje.

"Radujem se saradnji sa novim trenerom. To je veoma važno za nas jer se nadamo da ćemo dosta napredovati naredne sezone, kako bi ostavili lošu godinu iza sebe. U velikom klubu kakav je Čelsi, stalno želite da osvajate trofeje, a ove sezone nismo bili konkuretni.

Moramo da učimo iz naših grešaka i vratimo se jači naredne sezone", rekao je 35-godišnji fudbaler za Skaj Sport.

Teri je ovog meseca produžio ugovor sa "plavcima" na još godinu dana i tako ušao u 22. godinu igranja na Stamford Bridžu.

Do sada je engleski defanzivac odigrao 703 utakmice, postigao 66 golova i osvojio četiri titule u Premijer ligi, pet FA Kupova, tri Liga Kupa, dva Komjuniti Šilda, Ligu šampiona i Evropa ligu.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво