Читај ми!

Morinjo uzima Ferdinanda za asistenta u Junajtedu

Novi menadžer Mančester Junajteda Žoze Morinjo u svoj stručni štab želi da dovede bivšeg fudbalera Rija Ferdinanda.

Portugalski stručnjak kontaktirao je bivšeg štopera Junajteda, jer veruje da su mu potrebni njegovi kvaliteti u radu sa mladim igračima, posebno što veoma dobro zna kako funkcioniše klub sa Old Traforda. 

Veruje se da će Ferdinand prihvatiti ponudu Morinja jer ima nameru da se okrene trenerskom poslu, posle nekoliko godina rada na televizijama BT Sport i Bi-Bi-Si, tvrdi Dejli Miror.

Ferdinand je dres Mančestera nosio od 2002. do 2014. godine, odigrao je 455 utakmica i postigao osam golova, dok je osvojio šest titula Premijer lige, Ligu šampiona, tri Liga kupa, šest Komjuniti šildova i FIFA Svetsko prvenstvo za klubove.

Igrao još za Vest Hem, Bornmut, Lids, pre nego što je prošle godine završio karijeru u Kvins Park Rendžersu.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво