Kin: Morinjo je zaista iritantan, ali je i pobednik

Bivši kapiten Mančester Junajteda Roj Kin rekao je da je novi trener tog kluba, Žoze Morinjo, "iritantan, ali i pobednik".

Bivši trener Čelsija, Intera, Real Madrida i Porta je u petak potpisao trogodišnji ugovor sa Mančester Junajtedom, uz mogućnost produženja na godinu dana.

Kin je rekao da nije ljubitelj Morinjovog načina rada, ali da Portugalac ima kvalitet da odvede Junajted u vrh engleskog fudbala, pošto je u poslednje tri godine ekipa završavala prvenstvo na sedmom, četvrtom i petom mestu.

"On nije moj izbor. Kada sam trenirao ekipu protiv njegove bio mi je zaista iritantan, ali to je lična stvar. Rad u Mančester Junajtedu se zasniva na pobedama, a Morinjova biografija će vam reći da je on pobednik. On će biti dobra opcija za Junajted, jer se klub nije plasirao u Ligu šampiona. On je bio slobodan, ima dobru biografiju i čini se da je dobro rešenje, ali nije za mene", rekao je Kin.

Upitan o spekulacijama oko prelaska Zlatana Ibrahimovića na Old Traford, Kin je rekao da bi to bila dobra stvar za klub.

"Mislim da bi to bio dobar jednogodišnji transfer. On je veliki igrač, ima snažan karakter. Već sam rekao da Junajtedu nedostaje nekoliko takvih igrača i mislim da bi se on dobro uklopio", rekao je pomoćni trener u reprezentaciji Irske.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
19° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво