Kantona: Benzema i Ben Arfa nisu u reprezentaciji zbog...

Saga o neprijateljstvu između Erika Kantone i francuskog selektora Didijea Dešama nastavljena je u četvrtak, pošto je nekadašnja zvezda Junajteda ocenila da Karim Benzema i Hatem ben Arfa ne igraju za Franczsku severnoafričkog porekla.

"Jedna je stvar sigurna - Benzema i Ben Arfa su naajbolji francuski igrači i neće igrati na Evropskom prvenstvu. I još jedna stvar je sigurna, severnoafričkog su porekla. Debata je otvorena", rekao je Kantona britanskom Gardijanu.

"Benzema je veliki igrač. Ben Arfa je veliki igrač. Ali Dešam ima istinsko francusko ime. Niko iz njegove porodice se nije mešao da bilo kime. Kao mormoni u Americi", rekao je Kantona.

Nekadašnji kapiten Junajteda je rekao da izostanak Benzeme iz reprezentacije nije iznenađenje, posebno od kada je premijer Manuel Vals rekao da napadač Reala ne treba da igra za Francusku.

"Ben Arfa je možda najbolji francuski fudbaler. I imaju isto poreklo. Mogu taako da razmišljam", rekao je Kantona.

Erik Kantona nikada nije imao preterano visoko mišljenje o Dešamu, pa ga je zvao "prostim vodonošom".

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи