Barsin DNK – novi desni "lateral" biće Beljerin

Barselona će pokušati da dovede Ektora Beljerina iz Arsenala, ako (a sva je prilika da je to vrlo izvesno) Dani Alves napusti ekipu na leto, preneli su španski mediji.

Alves, desni „lateral" Blaugrane, je najavio da će napustiti klub u kojem je sa velikim uspehom igrao u proteklih osam godina. Njegov naredni klub trebalo bi da bude Juventus.
Beljerin je prva opcija za novog desnog beka, a sa njim je pre mesec dana razgovarao i tehnički direktor Barselone Robert Fernandes.

Ovaj 21-godišnji mladi reprezentativac Španije je, naravno, u mlađim kategorijama igrao upravo u Barseloni, odakle je prešao u Arsenal sa samo 16 godina.

Osim Danija Alvesa, „lateral" (Španci iz lingvističkih i fudbalskih razloga ne koriste izraz bek) na desnom boku u Barseloni su još i Aleiš Vidal i Brazilac Daglas.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво