Читај ми!

Granit Džaka nova akvizicija Arsenala

Dosadašnji fudbaler Borusije iz Menhengladbaha Granit Džaka od danas je novi igrač engleskog Arsenala, saopšteno je na sajtu kluba.

Engleski premijerligaš objavio je da je 23-godišnji Džaka potpisao dugogodišnji ugovor s klubom, a suma za koju je prešao iz Borusije nije objavljena.

"Veoma sam ponosan što sam postao član Arsenala. Jedva čekam da se preselim u London i da predstavljam ovaj poseban klub u Premijer ligi. Učiniću sve da Arsenal osvaja trofeje, ali i da usrećim navijače", rekao je Džaka.

Trener "tobdžija" Arsen Venger rekao je da veruje da će Džaka doprineti kvalitetu Arsenala.

"Granit je uzbudljiv mlad igrač sa dosta iskustva u Ligi šampiona i Bundesligi. Pritili smo njegove igre jako dugo... Sada je sazreo i siguran sam da će doprineti kvalitetu ekipe. Radujem se njegovom dolasku u klub. Želimo mu uspeh na Evropskom prvenstvu sa Švajcarskom", rekao je Venger.

Džaka će se svom novom klubu priključiti posle predstojećeg Evropskog prvenstva u Francuskoj. Ovaj vezni fudbaler je u prethodne četiri sezone nastupao za Borusiju, za koju je odigrao 134 utakmice i postigao devet golova.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво